SPALATORIE MURAY  930×122

război Ucraina-Rusia

„Virusuri periculoase, potențiale arme biologice în laboratoarele din Ucraina”

Miercuri, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, a reafirmat că Statele Unite operează un laborator de arme biologice în Ucraina, scrie antena3.ro.

Citiți și: Românii, în pericol să-și piardă datele personale și banii

Acuzația a fost negată de Washington și Kiev, în vreme ce OMS încurajează părțile să coopereze pentru „eliminarea sigură și securizată a oricăror agenți patogeni pe care îi întâlnesc și să apeleze la asistență tehnică, dacă este necesar”, precizează sursa menționată.

Consiliul de Securitate al Națiunilor Unite se va reuni astăzi, la cererea Rusiei, pentru a discuta afirmațiile Moscovei, prezentate fără dovezi, privind activitățile biologice ale SUA în Ucraina.

Citiți și: Zelenski, avertisment dur! Dacă Ucraina cade, urmează România

Zakharova a declarat că documentele descoperite de forțele rusești în Ucraina arată „o încercare de urgență de a șterge dovezile programelor biologice militare” prin distrugerea mostrelor de laborator.

În replică, președintele Zelensky a declarat: „Pe pământul meu nu au fost dezvoltate arme chimice sau orice alte arme de distrugere în masă”.

(Foto: descriptiv / Sursa: antena3.ro)

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Ionescu spune:

    Vrăjeală ordinară…Cap de cal lavrov sluga criminalului Putin cu asta se ocupă, să mintă și să prostească pe față o lume întreagă. Mai pun botul doar rușii imbecili care se uită la tv de stat rusă.

  • pdj spune:

    propaganda rusa

New Profesional Consult 570×90