930 x122 grota rece

cristian gentea

Vizită oficială la Sala Polivalentă

Ministrul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației Csecke Attila, secretari de stat din șapte ministere și reprezentanți ai ACOR (Asociația Comunelor din România) și UNCJR (Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România) au fost prezenți astăzi în Pitești.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

 

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, lăudată la Simfonie de ambasadori!

Cu acest prilej, Primăria Municipiului a găzduit, pentru prima dată, o sedință de lucru a Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului a Camerei Deputaților.

„Inițiativa aparține deputatului Simona Bucura-Oprescu, președintele acestei comisii, și a fost o oportunitate de a ne prezenta proiectele administrative locale.

Împreună am făcut și o vizită la obiectivul de investiții CNI – Sala Polivalentă Pitești Arena!”, transmite primarul Cristian Gentea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Valcea iulian spune:

    Bună ziua!
    Foarte ok,dar trebuia amplasata în alta parte a orașului dacă se gândea la binele oamenilor din zona.
    Dar vedeți faptele!

  • Stancu Cristian spune:

    Cand ii dai afara pe IPA si PASAROI?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3