EcoMoto 930×122

angela similea

VIZITĂ SURPRIZĂ – CU CINE S-A ÎNTÂLNIT AZI PENDIUC

Astăzi, când în Piteşti a fost marcată în avans ziua de 27 martie (Unirea Basarabiei cu România, în 1918), primarul municipiului, Tudor Pendiuc, i-a primit în sala „Simpozion” a Centrului Cultural pe o parte dintre delegaţii din ţară şi din Republica Moldova prezenţi la eveniment.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Printre alţii, s-au întâlnit cu Pendiuc artiştii Angela Similea şi Cristofor Aldea Teodorovici (fiul Doinei şi al lui Ion Aldea Teodorovici), Gheorghe Funar, fost primar al municipiului Cluj-Napoca, şi reprezentanţi ai studenţilor de peste Prut.

Amintim că azi președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, a anunțat că partidul a decis ca Tudor Pendiuc să nu candideze din partea PSD pentru un nou mandat de primar al Piteștiului din cauza problemelor penale ale acestuia.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3