EcoMoto 930×122

curatenie

500 DE SACI CU GUNOAIE, ADUNAȚI ÎN MIOVENI

Circa 400 de persoane au participat sâmbătă la o acţiune de igienizare în Mioveni, în cadrul campaniei de curăţenie organizată sub sloganul „Să facem curăţenie în oraşul nostru!”.

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

La această acţiune de voluntariat au luat parte angajaţi ai societăţilor subordonate Consiliului Local Mioveni, elevi, profesori, persoane private de libertate de la Penitenciarul Colibaşi, reprezentanţi ai Asociaţiei de Dezvoltare Durabilă pentru Tineret Mioveni, agenţi economici şi nu numai. Voluntarii au adunat peste 500 de saci cu gunoaie.

„A fost o acţiune reuşită şi apreciez mobilizarea pe care am văzut-o în fiecare zonă în care s-a făcut curăţenie. Îi felicit pe toţi participanţii pentru implicare. Le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat activ în demersul autorităţii locale de strângere a deşeurilor. Spiritul civic este cartea de vizită a fiecărei comunităţi şi împreună am demonstrat că ne pasă de oraşul în care locuim.”, a declarat primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90