930X122 MAIA

alegeri

VOT LA PENITENCIAR

Vot la Penitenciar. La alegerile parlamentare de mâine persoanele private de libertate îşi pot exercita dreptul la vot dacă îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii: au vârsta peste 18 ani; sunt cetăţeni români; au acte de identitate valabile; nu li s-a interzis acest drept prin hotărârea judecătorească definitivă de condamnare; solicită în scris preşedintelui biroului electoral al secţiei de votare, prin mijlocirea administraţiei locului de deţinere, că doreşte să îşi exprime dreptul la vot prin intermediul urnei speciale; au domiciliul stabil în raza teritorială a secţiei de votare în care se află locul de deţinere.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Penitenciarul Mioveni este arondat secţiei de votare nr. 161 – Şcoala cu clasele I-VIII „George Topârceanu” din oraşul Mioveni.

Dintre cele 599 de persoane private de libertate aflate în prezent în custodia Penitenciarului Mioveni, doar 186 îndeplinesc cumulativ condiţiile prevăzute de lege pentru exercitarea dreptului de vot, iar 147 și-au exprimat intenția de a vota.

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3