New Profesional Consult 930 x 122

donare sange

Vouchere cu o valoare mai mare!

Vouchere cu o valoare mai mare!

Citiți și: Apar trei tipuri noi de vouchere pentru români!

Dacă în prezent un donator de sânge primeşte în jur de 70 de lei, plus o zi liberă, de la 1 ianuarie 2024 suma s-ar putea dubla.

Asta deoarece se majorează valoarea bonurilor de masă.

Citiți și: Vouchere de 1.900 de euro în 2024! 

Vouchere cu o valoare mai mare!

Dacă v-ați hotărât să donați sânge, trebuie să știți că veți beneficia de anumite drepturi și avantaje.

Înainte de a dona, veți fi supus unor analize, pentru a evita riscul de a îmbolnăvi persoana sau persoanele care vor primi sângele dumneavoastră.

Beneficiile care sunt acordate donatorilor de sânge sunt menite să încurajeze acest gest care poate salva viața altor oameni.

Donatorul are dreptul de a primi buletinul cu rezultatele analizelor.

Dacă ați donat sânge, trebuie să știți că, în fiecare an, aveți dreptul de a efectua un examen radiologic pulmonar, un examen biologic extins și un examen cardiologic.

Aceste analize sunt gratuite pentru donatori.

De asemenea, persoanele care donează sânge în mod regulat pot primi gratuit un tratament cu fier, în cazul în care se depistează că au deficit de fier, din cauza donărilor.

Iată care sunt și celelalte beneficii de care se pot bucura donatorii de sânge:

7 tichete de masă

o zi liberă de la muncă, atunci când donați sânge

decontarea cheltuielilor de transport în comun, în ziua donării.

Decontarea se face între localitatea de domiciliu sau de reședință înscrisă în actul de identitate și localitatea unde își are sediul instituția la care se efectuează donarea de sânge

dacă persoana care donează sânge locuiește în zona în care se află și centrul de donare, aceasta are dreptul la abonament cu reducere de 50% pentru transportul în comun.

Reducerea se aplică pentru o lună.

Detalii, AICI.

Sursă foto: Descriptiv/punctul.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3