New Profesional Consult 930 x 122

Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”

Vrei să devii poliţist? 745 locuri sunt scoase la concurs

În perioada următoare va avea loc recrutarea candidaților candidaților pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. 745 locuri sunt scoase la concurs, după cum urmează:

Citiți și: Au început înscrierile la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”

Pentru anul universitar 2022 – 2023, locurile aprobate sunt scoase la concurs pe facultăți/programe de studii, specialități, forme de învățământ, structuri beneficiare, categorii de locuri speciale, bugetate sau cu taxă de școlarizare.

Depunerea cererilor de înscriere se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare, până la data de 8 iulie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, transmite Sindicatul Polițiștilor – Sidepol.

Calendarul înscrierilor și probelor de concurs

Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare la unitățile de recrutare, se face până la până la data de 22 iulie 2022, iar taxa de înscriere la concurs se achită de către candidații declarați apt psihologic, în perioada 21 – 27 iulie 2022 (data operațiunii bancare), potrivit precizărilor publicate pe site-ul oficial al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, la secțiunea Admitere.

Evaluarea psihologică a candidaților se realizează, până la data de 13 iulie 2022.

Probele de concurs (traseul practic-aplicativ și proba scrisă de verificare a cunoștințelor) se susțin în centrele zonale de selecție.

Pentru candidații din județul Argeș probele de concurs se susțin la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

Proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 22 – 28 august 2022, iar proba de evaluare a cunoștințelor se susține în perioada 30 – 31 august 2022.

Rezultatele finale ale admiterii sunt aduse la cunoștința candidaților prin afișare pe site-ul oficial al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” la data de 30 septembrie 2022.

Sursă: sindicatulpolitistilor.ro

Sursă foto principal: academiadepolitie.com

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90