930X122 MAIA

locuri de munca

Vrei să-ţi găseşti rapid de lucru? Vezi ce meserii sunt la mare căutare

Cei mai căutaţi angajaţi din piaţa locală de muncă sunt inginerii, meseriaşii, constructorii, şoferii şi curierii, relevă Indexul locurilor de muncă OLX citat de zf.ro. Următorii în clasamentul celor mai doriţi angajaţi sunt lucrătorii din producţie – depozit – logistică, iar pe a treia poziţie sunt cei din categoria şoferi – servicii auto – curierat.

Citiți și: Se fac angajări la stat! Sute de locuri sunt disponibile

 

Citiți și: Posturi vacante în mari instituţii! Se face transfer la cerere!

 

În medie, salariile din categoriile ingineri, meseriaşi, constructori sunt de puţin peste 800 de euro, cele ale şoferilor, ale angajaţilor din servicii auto sau curierat ajung şi la 1.107 euro, iar angajaţii din producţie şi logistică câştigă circa 500 de euro lunar.

Cele mai căutate meserii în luna martie a acestui an în funcţie de numărul de anun­ţuri postate de anga­jatori au fost cele de in­gineri, meseriaşi, constructori, cu un nu­măr de 13.355 de anunţuri, în creş­tere cu 20% faţă de luna precedentă şi cu 32% faţă de aceeaşi lună din anul 2020, conform datelor de la platforma OLX.

În luna martie 2021, în Argeș au fost disponibile 1.920 de locuri de muncă, în creștere cu 52% față de luna anterioară și cu 80% față de anul trecut.

Infografic: zf.ro

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 POSADA 3