930 x122 grota rece

Nor Express

    Vrei să trimiți un colet în țară sau străinătate? Nor Express te ajută!

    Vrei să trimiți un colet în țară sau străinătate? Nor Express te ajută!

    Citiți și: De ce să apelezi la serviciile Nor Express? Noi știm! Află și tu!

    Cu toții știm câte griji avem atunci când avem de trimis un pachet urgent! Poate că trebuie să ajungă într-un oraș aflat la câteva zeci de kilometri?

    Sau peste Ocean? În America? Este vorba despre un plic cu un document important? Ori un obiect drag, ce trebuie să ajungă la o persoană și mai dragă.

    Sau poate trebuie să trimiți un colet și mai voluminos de atât!

    Pentru a fi sigur că pachetul tău ajunge în siguranță la destinație, la cele mai bune costuri, ai la dispoziție echipa Nor Express.

    Cu ce servicii vin specialiștii de la Nor Express?

    Ei bine, în primul rând, oferă prețuri de la mai multe firme de curierat, pentru a-ți fi mai ușor să compari și să-ți organizezi bugetul.

    Nor Express îți stă la dispoziție pe rețelele de socializare sau e-mail pentru o simulare rapidă. Tu le oferi dimensiunile, adresa de destinație și alte date pe care le consideri necesare, iar echipa Nor Express îți spune care sunt următorii pași.

    nor express

    Vrei să trimiți un colet în țară sau străinătate? Nor Express te ajută!

    Ulterior, te ajută și cu ambalarea! Toate produsele vor fi împachetate corespunzător și pregătite de livrare.

    Vor ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil, la un cost cum nu mai există pe piață.

    Unde îi găsești pe specialiștii de la Nor Express? Într-o zonă centrală și ușor accesibilă!

    Nor Express își desfășoară activitatea din sediul central situat în Pitești, pe strada Țepeș Vodă, nr. 7, fiind ușor accesibil pentru toți antreprenorii care doresc să viziteze.

    Mai multe informații despre serviciile oferite, inclusiv detalii de contact și actualizări, pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook (Nor Express), pe site-ul www.norexpress.ro, și pe pagina de Instagram (noreexpress.ro).

    Pentru întrebări sau pentru a iniția o colaborare, echipa Nor Express este disponibilă la numărul de telefon 0756 258 732.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90