930 x122 grota rece

meteorologie

VREME NEOBIȘNUITĂ. METEOROLOGII INFORMEAZĂ

Vreme neobișnuită. Meteorologii informează. Pentru săptămâna viitoare, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o vreme capricioasă la nivelul întregii țări.

Citiți și: Neobișnuit ce urmează! Vremea, o nouă schimbare

Începând din noaptea de marţi spre miercuri, 25 spre 26 iunie 2018, în zilele de miercuri, joi și vineri, vor fi intervale de timp cu averse şi descărcări electrice.

De asemenea, se vor înregistra temperaturi sub cele normale pentru această perioadă a anului.

Citiți și: Vremea o ia razna! Fenomene de necrezut în această săptămână

Potrivit ANM, în regiunea Muntenia, inclusiv în județul Argeș, începând de la jumătatea săptămânii viitoare termometrele nu vor înregistra maxime diurne mai mari de 24 de grade Celsius, iar media temperaturilor minime nocturne va fi de 14 grade.

Temperaturile vor crește, însă, treptat spre sfârșitul săptămânii viitoare. Valori normale pentru data din calendar se vor înregistra la începutul lunii iulie, mai precizează Administrația Națională de Meteorologie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90