Donaris 930 x 122

meteorologi

VREME RECE ȘI PLOIOASĂ ÎN ARGEȘ

Argeșenii care și-au făcut planuri pentru acest weekend să plece pe undeva nu au nimerit chiar cea mai bună situație din punct de vedere meteorologic.

Citiți și: Meteorologii anunță temperaturi de vară în weekend

Conform specialiștilor, astăzi vremea va fi rece, cu temperaturi maxime ce nu vor depăși 13 – 14 grade Celsius. De asemenea, sunt șanse mari pentru producerea de precipitații (peste 60%, conform meteorologilor). Temperatura minimă va fi de circa 7 grade Celsius iar vântul va bate cu până la 20 kilometri la oră.

Mâine vremea va fi mai bună, în sensul că nu mai sunt anunțate ploi, iar temperaturile maxime cresc până spre 18 grade Celsius, cu minime de până la 8 grade Celsius. Vântul va bate slab, cu viteze de până la 6 kilometri la oră.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

Și săptămâna viitoare vor alterna zilele reci și ploioase cu cele cu temperaturi mai mari și fără precipitații. Este clar însă că sezonul rece își intră încet-încet în drepturi.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3