SMART KIDS 930X122

anm

VREMEA ÎN ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE ZILE. CE NE AȘTEAPTĂ

Vremea în Argeș în următoarele zile. Ce ne așteaptă. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut publică evoluția valorilor termice și precipitațiilor de la începutul acestei săptămâni și până pe 18 august.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Potrivit sursei citate, în regiunea Muntenia (și în județul Argeș), în primele zile vremea se va încălzi.

Astfel, media maximelor va fi în creștere de la 27…28 de grade, la 34 de grade, iar cea a minimelor de la 13…14 grade, până la 18 grade. Apoi, până la sfârșitul primei săptămâni, valorile termice vor fi în scădere spre medii ale maximelor de31 de grade și ale minimelor, de 16 grade.

Citiți și: Meteorologii anunță temperaturi de vară în weekend

La începutul celei de-a doua săptămâni, transmit meteorologii, se vor înregistra maxime, în medie, de 34…35 de grade și minime de 17…18 grade.

Până la sfârșitul intervalului, temperatura aerului va avea tendința de scădere spre medii regionale ale maximelor de 31 de grade și ale minimelor, de 16…17 grade.

Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi mai mare pe 9 august și după data de 14 august, conform sursei citate.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90