New Profesional Consult 930 x 122

meteorologie

VREMEA ÎN ARGEȘ. METEOROLOGII AU FĂCUT AZI ANUNȚUL

Vremea în Argeș. Meteorologii au făcut azi anunțul. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat astăzi publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (27 august-9 septembrie 2018).

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Potrivit informațiilor furnizate de meteorologi, vremea se va menține călduroasă în regiunea Muntenia și în județul Argeș.

Vremea va fi călduroasă până pe data de 3 septembrie, iar temperaturile medii diurne vor avea variații de la o zi la alta, dar se vor situa, în general, între 30 și 33 de grade Celsius.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Conform ANM, apoi vremea se va mai răcori, maximele termice marcând o scădere până la valoarea de 28 de grade, valoare care se va menține constantă în intervalul 4-9 septembrie.

În prima parte a intervalului de prognoză, media temperaturilor minime nocturne va fi de 18 grade, urmând ca între 30 august și 1 septembrie temperatura medie nocturnă să se situeze în jurul valorii de 17 grade. În intervalul 2-9 septembrie, minimele termice se vor menține relativ constante, în jurul valorii de 15 grade.

În ceea ce privește precipitațiile, meteorologii informează că vor fi ploi între 27 și 29 august, dar și în perioada 2-9 septembrie, însă slabe, de scurtă durată și doar pe arii restrânse.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90