Donaris 930 x 122

informare meteorologica

Vremea se schimbă brusc! Meteorologii anunță de când!

Vremea se schimbă brusc! Meteorologii anunță de când!

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Nu scăpăm de ploi până la sfârșitul săptămânii! De asemenea, la munte se vor semnala și ninsori.

Vremea posomorâtă de afară se datorează unei zone de presiune scăzută care va continua să afecteze România și în zonele următoare, chiar dacă nu cu o intensitate atât de mare, potrivit antena3.ro 

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

De aceea, deși vremea începe încet, încet să se amelioreze, în continuare, în unele zone din centrul și sudul țării, vor fi posibile ploi și averse locale.

Cu toate acestea, meteorologii vin și cu vești bune. Din weekend se va încălzi din nou, iar sâmbătă temperaturile vor urca până la 13 – 17°C în cea mai mare parte a țării, mai notează sursa citată.

Vremea se schimbă brusc!

Reamintim că, până mâine, la ora 10.00 se află în vigoare o informare meteorologică de vreme rea care vizează toată țara.

Vor fi precipitații în toate regiunile și se vor acumula cantități de apă în general de 10…15 l/mp.

În zona Carpaților Meridionali, în Transilvania și Muntenia, local precipitațiile vor fi moderate. Se vor acumula 25…30 l/mp și izolat peste 40 l/mp.

Vor fi ploi, iar în zona montană, în special la altitudini de peste 1200 m, vor predomina ninsorile. Se va depune strat de zăpadă, local consistent. În jumătatea de nord a Moldovei și estul Transilvaniei vor fi precipitații mixte.”, transmite ANM.

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90