Donaris 930 x 122

furtuni

VREMEA SE STRICĂ! SUNT POSIBILE FURTUNI CU DESCĂRCĂRI ELECTRICE!

După câteva zile de-a dreptul caniculare, cu temperaturi ce au ajuns până la 38 de grade Celsius la umbră şi cu cer senin, astăzi vremea se strică.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Meteorologii anunţă că sunt 60% şanse să se înregistreze precipitaţii în judeţul Argeş, iar izolat este posibilă apariţia unor furtuni cu descărcări electrice. Umiditatea va fi de 72%, iar vântul va sufla pe alocuri cu putere. Temperaturile maxime scad până la 23 de grade Celsius, iar cele minime până la 12 grade Celsius.

Luni, însă, vremea se îndreaptă. Soarele îşi face din nou apariţia pe cer şi temperatura creşte până la 26 de grade Celsius, pentru ca marţi şi miercuri mercurul din termometre să urce până la 28 de grade Celsius.

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

Joi, temperatura maximă ajunge la 30 de grade Celsius, dar îşi refac apariţia ploile care nu ne vor mai părăsi până sâmbătă seara, pe alocuri chiar şi duminică.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90