930×122 CAPRA 5

antifraudă

Youtuberii români, în vizorul Direcției Antifraudă

Antifrauda a luat la control banii obținuți de YouTuberi, dar și veniturile atrase prin Facebook, Instagram, Tik-Tok.

Citiți și: Bani pentru milioane de români! Se întâmplă astăzi!

Sunt vizate persoane din domeniul muzical, media, IT, gastronomie și călătorii! Antifrauda (DGAF) a declanșat o campanie de verificări vizând situațiile fiscale ale persoanelor care obțin venituri, nedeclarate, din activități desfășurate online pe platforme audio-video și/sau pe site-uri de tipul rețelelor de socializare, relevă informații transmise pentru Profit.ro de către instituție.

Exemple de platforme vizate de controale sunt YouTube, ținta principală a verificărilor, dar și Facebook, Instagram sau Tik-Tok.

Citiți și: Se dau sute de lei de la stat până la sfârșitul lunii!

Conform datelor Profit.ro, sunt verificate persoane din domenii diferite, cum ar fi cel muzical, de media, de IT, de gastronomie, de călătorii.

O bună parte dintre cei care obțin venituri le declară, însă inspectorii Antifraudă vor să verifice acum situația financiară a celor despre care au informații că nu au declarat sau nu au declarat adecvat cât încasează. Toată știrea, AICI

Sursă: Profit.ro,

Sursă foto: descoperabucurestiul.eu

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90