Donaris 930 x 122

antifraudă

Youtuberii români, în vizorul Direcției Antifraudă

Antifrauda a luat la control banii obținuți de YouTuberi, dar și veniturile atrase prin Facebook, Instagram, Tik-Tok.

Citiți și: Atenție la mesajele de pe Facebook! Link-uri capcană

Sunt vizate persoane din domeniul muzical, media, IT, gastronomie și călătorii! Antifrauda (DGAF) a declanșat o campanie de verificări vizând situațiile fiscale ale persoanelor care obțin venituri, nedeclarate, din activități desfășurate online pe platforme audio-video și/sau pe site-uri de tipul rețelelor de socializare, relevă informații transmise pentru Profit.ro de către instituție.

Exemple de platforme vizate de controale sunt YouTube, ținta principală a verificărilor, dar și Facebook, Instagram sau Tik-Tok.

Citiți și: Argeșenii câștigă în continuare sub media națională

Conform datelor Profit.ro, sunt verificate persoane din domenii diferite, cum ar fi cel muzical, de media, de IT, de gastronomie, de călătorii.

O bună parte dintre cei care obțin venituri le declară, însă inspectorii Antifraudă vor să verifice acum situația financiară a celor despre care au informații că nu au declarat sau nu au declarat adecvat cât încasează. Toată știrea, AICI

Sursă: Profit.ro,

Sursă foto: descoperabucurestiul.eu

 

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441