EcoMoto 930×122

cămin

Zeci de mii de lei pentru aceste persoane! Beneficii importante

Zeci de mii de lei pentru aceste persoane! Beneficii importante

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Persoanele vârstnice de la Căminul din Mioveni vor beneficia de noi dotări.

Achiziționarea acestora a fost posibilă în cadrul unui parteneriat prin care Nuclearelectrica SA a oferit suma de 40.000 lei.

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

Căminul a fost dotat cu saltele ortopedice, protecții impermeabile și seturi de lenjerii pentru pat.

,,Nuclearelectrica SA, lider în domeniul energiei din România, prin angajamentul său pentru responsabilitate socială, a semnat contractul de sponsorizare nr. 1744/28.12.2023 cu Fundația ,,Consorțiul pentru Dezvoltare Locală Mioveni”.

În cadrul acestui parteneriat, Nuclearelectrica SA a oferit suma de 40.000 lei, care a fost folosită pentru îmbunătățirea condițiilor de trai ale beneficiarilor din Cămin. Această inițiativă reprezintă o manifestare concretă a angajamentului pentru comunitățile locale și pentru îmbunătățirea calității vieții.

Zeci de mii de lei pentru aceste persoane! Beneficii importante

Prin această sponsorizare, s-a contribuit la achiziționarea unor echipamente esențiale pentru dotarea paturilor din Cămin:

– 55 de saltele ortopedice;

– 55 de protecții impermeabile;

– 55 de seturi de lenjerii pentru pat (cearceaf pilotă, cearceaf pat, față de pernă).

Conducerea Primăriei Mioveni mulțumește Nuclearelectrica SA pentru contribuția adusă la îmbunătățirea calității vieții beneficiarilor din cadrul Căminului pentru persoane vârstnice Mioveni.”, anunță municipalitatea.

Foto articol: Facebook

Foto principal: Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90