930 pe 122 COSTACHE

deszapezire

Zeci de utilaje de deszăpezire au acționat în Pitești, în prima noapte în care a nins

Iarna care s-a instalat, mai exact zăpada care a căzut în ultimele ore, nu a luat prin surprindere autoritățile piteștene.

Citiți și: Pitești. Câțiva copii care apar în imaginile din parcul vandalizat din Trivale, identificați

Încă de noaptea trecută, 14 utilaje ale societății Salpitflor Green S.A. au intervenit, însoțite de patru echipaje ale Poliției Locale, pe arterele principale și pe cele adiacente ale municipiului Pitești, pentru deszăpezire.

Acțiunea a fost desfășurată începând cu ora 02:00, activitatea de deszăpezire continuând în cartiere și pe străzile secundare.

Citiți și: Pitești: Un nou sens unic în oraș

 

„Echipele ADP și Salpitflor acționează în continuare, cu material antiderapant, sare și clorură de calciu, pentru optimizarea traficului rutier și pietonal, intervenind cu prioritate pe arterele principale, pe pante, pe rampe, la trecerile de pietoni, în stațiile de autobuz și pe trotuare. Fiind preconizate precipitații și în zilele următoare, echipele ADP și Salpitflor sunt pregătite să intervină, cu utilaje și material antiderapant, pentru orice situație – zăpadă sau îngheț.

De asemenea, Termo Calor Confort SA furnizează energie termică pentru încălzire și apă caldă de consum la parametri corespunzători, în regim continuu, în toate cartierele.

Facem apel către conducătorii auto să circule cu atenție și să contribuie la evitarea blocajelor prin parcarea mașinii cu discernământ și prin păstrarea benzii întâi libere pentru intervenția mai ușoară a mașinilor și a utilajelor.”, transmite Primăria Pitești.

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

Donaris 570×90