EcoMoto 930×122

deszapezire

Zeci de utilaje de deszăpezire au acționat în Pitești, în prima noapte în care a nins

Iarna care s-a instalat, mai exact zăpada care a căzut în ultimele ore, nu a luat prin surprindere autoritățile piteștene.

Citiți și: Alertă maximă în Pitești! O femeie a pus pe toată lumea pe jar

Încă de noaptea trecută, 14 utilaje ale societății Salpitflor Green S.A. au intervenit, însoțite de patru echipaje ale Poliției Locale, pe arterele principale și pe cele adiacente ale municipiului Pitești, pentru deszăpezire.

Acțiunea a fost desfășurată începând cu ora 02:00, activitatea de deszăpezire continuând în cartiere și pe străzile secundare.

Citiți și: 8 mașini de Poliție, mai mulți oameni ai legii, în Nord, acum! Urgență maximă!

 

„Echipele ADP și Salpitflor acționează în continuare, cu material antiderapant, sare și clorură de calciu, pentru optimizarea traficului rutier și pietonal, intervenind cu prioritate pe arterele principale, pe pante, pe rampe, la trecerile de pietoni, în stațiile de autobuz și pe trotuare. Fiind preconizate precipitații și în zilele următoare, echipele ADP și Salpitflor sunt pregătite să intervină, cu utilaje și material antiderapant, pentru orice situație – zăpadă sau îngheț.

De asemenea, Termo Calor Confort SA furnizează energie termică pentru încălzire și apă caldă de consum la parametri corespunzători, în regim continuu, în toate cartierele.

Facem apel către conducătorii auto să circule cu atenție și să contribuie la evitarea blocajelor prin parcarea mașinii cu discernământ și prin păstrarea benzii întâi libere pentru intervenția mai ușoară a mașinilor și a utilajelor.”, transmite Primăria Pitești.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90