930×122 CAPRA 5

anm

Zi de foc în țară! Unde „explodează” termometrul!

Zi de foc în țară! Unde „explodează” termometrul!

Citiți și: Vremea în următoarele zile. Din nou vești neașteptate, ce se va întâmpla!

Astăzi, toată țara, exceptând zona de litoral, este sub coduri de caniculă. Sunt județe și sub cod roșu.

COD GALBEN

Citiți și: Harta care ne pune pe jar! Fenomen mortal!

Valul de căldură se va menține, astfel încât va fi disconfort termic ridicat și caniculă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 36 de grade.

Notă: în zilele următoare, valul de căldură va persista în cea mai mare parte a țării.

COD PORTOCALIU

Zone afectate: sudul Banatului, nordul și centrul Crișanei, vestul și sud-vestul Transilvaniei, vestul și sudul Olteniei, sudul și centrul Munteniei.

Valul de căldură va persista pentru a șaptea zi consecutiv în sudul Banatului, nordul și centrul Crișanei, vestul și sud-vestul Transilvaniei, vestul și sudul Olteniei, sudul și centrul Munteniei.

Va fi caniculă și disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

În general, temperaturile maxime vor fi de 36…38 de grade și minimele de 19…25 de grade (local vor caracteriza o noapte tropicală).

COD ROȘU

Zone afectate: județele Timiș și Arad

În județele Timiș și Arad valul de căldură va persista pentru a șaptea zi consecutiv. Temperaturile maxime vor fi în general de 38…39 de grade.

Va fi caniculă. Și disconfort termic deosebit de accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Minimele, de 19…25 de grade, local vor caracteriza o noapte tropicală.

Puteți lăsa comentarii la acest articol pe FACEBOOK, AICI

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA