New Profesional Consult 930 x 122

poliția locală pitești

Zi specială pentru Poliția Locală Pitești!

Astăzi, 21 mai, este ziua Poliției Locale la nivel național.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Cu acest prilej, primarul piteștean, Cristian Gentea transmite un mesaj instituției din subordinea Primăriei Pitești:

Gentea, primar Pitești

Gentea, primar Pitești

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

„Sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena este prilej aniversar și pentru Poliția Locală Pitești, ziua de 21 Mai fiind declarată prin Legea nr. 138/2015, Ziua Poliției Locale la nivel național.

La ceas aniversar, tuturor angajaților Poliției Locale Pitești, la mulți ani, succes în activitatea de zi cu zi, dar și cât mai multe reușite în plan profesional!”

Totodată, Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești transmite la rându-i:

Aristanțoiu, Poliția Locală Pitești

Aristanțoiu, Poliția Locală Pitești

„De 16 ani suntem aici pentru ține! Poliția Locală Pitești! Suntem aici pentru străzi mai sigure și mai bine fluidizate, că tu să poți ajunge cu drag oriunde drumul te duce, acasă sau la serviciu.

Suntem aici că să veghem liniștea nopților tale, să te poți odihni și bucură de momentele plăcute alături de cei dragi! Noi suntem cei care-i protejăm pe toți cetățenii ce respectă legile și normele de conduită socială!

Va mulțumim că de 16 ani ne permiteți să avem grijă de dumneavoastră și vă prețuim că respectați legile și ne respectați uniformă pe care noi, o purtăm în fiecare zi cu onoare, mândrie și demnitate!

La Mulți Ani, Poliția Locală Pitești, La Mulți Ani, dragi colegi!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Daniel spune:

    Ce gluma bună asta cu rolul Poliției Locale…
    Nu e decât o instituție inutilă, care trebuia desființata de ani buni.
    Din fericire, in anii următori, din cauza situației economice grave a României, poliția locală, printre altele, va fi desființată.

  • Sorin spune:

    nu se desfiinteaza ca cotizam nou municipalitatea de la noi vin banii amenzi numai la parcari si asta o pot face masinile cu camera daca vor la restul nu se baga ca nu au atributiuni adica viteza centura telefon etc ca sa pazesti o institutie poti plati si o firma de paza iar la afacerile si negoturile comerciale pot participa in control comisarii primariei iar la paza parcurilor avem camere video jandarmerie la scandaluri oricum vin nationalii cam atat ..a va chemam sa mai dirijati o intersectie .. atata timp cat sunteti echipati urat masini urate atributiuni putine oameni cu o prezenta deplorabila nu o sa va impuneti respectul niciodata.

  • Gabriel Oprea spune:

    Să plimbați BMW-ul prin față pe la Lisa, Leoni, Dacia, etc. Așa respectă psd-pnl-udmr alegătorii. Dă banii nemților pe mașini care puteau fi făcute de români la Pitești sau Craiova.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90