930×122 CAPRA 5

mioveni

Ziua Eroilor comemorată la Mioveni!

Astăzi, cu prilejul Zilei Eroilor, Consiliul Local, Primăria Orașului și Centrul Cultural Mioveni, au organizat tradiționalele manifestări dedicate eroilor căzuți la datorie, la toate monumentele din oraș.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

 

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Evenimentul a început la ora 12.30, odată ce clopotele bisericilor au fost trase, și s-a păstrat un moment de reculegere în semn de recunoștință față de eroii care s-au jertfit pentru neam, credință și țară, urmat de intonarea Imnului de Stat al României.

În continuarea manifestărilor, preoții au oficiat un impresionant serviciu religios de pomenire a martirilor neamului.

Acțiunea comemorativă a culminat cu alocuțiuni ale oficialităților, depunere de coroane și s-a încheiat un moment artistic, oferit de către elevii instituțiilor de învățământ din oraș.

Amintim că, începând cu anul 1920, comemorarea eroilor căzuți în război, Ziua Eroilor, se organizează în fiecare an, la 40 de zile după Sfintele Paști, când Biserica Ortodoxă sărbătorește praznicul Înălțării Domnului.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3