Donaris 930 x 122

Ziua Națională a României

Ziua Națională a României sărbătorită la Mioveni

Astăzi, de Ziua Națională a României, cetățenii orașului Mioveni au participat cu entuziasm la manifestările organizate cu această ocazie, de Primărie și Centrul Cultural.

Citiți și: Sărbătoarea inimilor: Ziua Națională sărbătorită cu entuziasm la ,,Tudor Arghezi”

Oficialități județene și locale, parlamentari, conducerea Consiliului Județean și a Prefecturii Argeș, consilieri județeni și locali, directori și reprezentanți ai administrației publice, reprezentații M.A.I. și ai Penitenciarului Mioveni, precum și oaspeți din Republica Moldova au fost prezenți la suita de manifestări care s-au desfășurat pe parcursul mai multor ore.

Programul zilei de 1 Decembrie a fost deschis de ceremoniile religioase și depunerile de coroane, care s-au desfășurat în cursul dimineţii la toate Monumentele Eroilor din oraș.

Manifestările au continuat în Centrul Civic al orașului unde, în acordurile Fanfarei „Argeșul”, oficialitățile și invitații și-au arătat respectul față de eroii și înaintașii neamului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90