NOR CURIER 930X122

1 decembrie

Ziua Națională, marcată la Mioveni!

Ziua Națională, marcată la Mioveni!

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Astăzi, de Ziua Națională a României, cetățenii orașului Mioveni au participat cu entuziasm la manifestările organizate cu această ocazie de autoritățile locale.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Programul zilei de 1 Decembrie a fost deschis de ceremoniile religioase și depunerile de coroane, care s-au desfășurat în cursul dimineţii la toate Monumentele Eroilor din oraș.

Manifestările au continuat în Centrul Civic al orașului.

Acolo, în urmă cu puțin timp, oficialitățile și invitații și-au arătat respectul față de eroii și înaintașii neamului.

Ziua Națională, marcată la Mioveni!

 

„Ziua de 1 Decembrie marchează un moment istoric, un simbol al împlinirii dorinţei de unitate a poporului roman, zi în care trebuie să ne amintim de istorie, simboluri, valori!

În urmă cu 105 ani, înaintașii noștri au trăit emoția reîntregirii, obținută prin jertfă și sacrificii pe câmpul de luptă. De atunci, 1 Decembrie reprezintă idealul nostru, ca națiune, de a fi liberi și uniți într-o Românie prosperă, o Românie puternică și respectată în Europa și în lume.

La mulți ani, România!

La mulți ani, Mioveni!”, au transmis astăzi reprezentanții Primăriei Mioveni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3