Donaris 930 x 122

ipj arges

ZIUA PORŢILOR DESCHISE LA POLIȚIA ARGEŞ

Cu ocazia Zilei Naţionale a Poliţiei Române, poliţiştii argeşeni organizează în această săptămână o serie de evenimente.

Citiți și: Mascații au luat cu asalt Colegiul „Brătianu” din Pitești

Astăzi, între orele 10 și 12, are loc Ziua Porţilor Deschise la sediul din Pitești al Inspectoratului de Poliţie Județean Argeş. În jur de 200 de elevi au admirat maşinile de poliţie şi armamentul din dotarea oamenilor legii. Copiii au avut parte şi de o simulare, în cadrul căreia au putut vedea cum se capturează un hoţ.

Manifestările organizate de Ziua Naţională a Poliţiei Române se vor încheia vineri, 25 martie. Atunci, de la ora 12, poliţiştii argeşeni vor defila cu tehnica Inspectoratului de Poliţie Judeţean pe traseul Piaţa Primăriei – Piaţa „Vasile Milea” din Piteşti. De asemenea, în Piaţa „Milea” vor fi amenajate standuri expoziţionale cu tehnică de poliţie: laboratorul mobil folosit de Serviciul Criminalistic pentru realizarea cercetării eficiente la locul comiterii infracţiunilor, autospecialele utilizate de poliţişti în misiunile operative şi armele din dotarea luptătorilor SAS („mascații”).

Citiți și: Accident frontal, în Argeș: Un începător, implicat! Mașini, zob

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90