pizzeria sapori  930 122

George Costiniu

candel

Un alt actor a murit!

Lumea filmului și teatrului românesc a suferit o nouă pierdere. Noaptea trecută, la vârsta de 63 de ani, s-a stins din viață actorul George Costiniu.

Costiniu era actor la Teatrul Odeon din Capitală.

S-a născut în 1950 în București. Era absolvent al IATC, promoția 1973. I-a avut profesori pe legendarii Dem Rădulescu și Octavian Cotescu. A debutat ca actor încă din anii facultății pe scena Teatrului „Bulandra” din București. După terminarea studiilor a fost repartizat la Teatrul Național din Iași. De la Iași a revenit în Capitală, în 1974, la Teatrul „Giulești” (astăzi „Odeon”), teatru la care a activat până în prezent.

A debutat în cinematografie în anul 1972 în filmul „Parașutiștii”. Cel mai mare succes l-a avut, însă, cu „Septembrie” (1978), un film de dragoste în care a jucat alături de Anda Onesa. Pentru felul în care arăta în tinerețe, a fost comparat cu Alain Delon. (Foto Geo Costiniu: cinemagia.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3