930×122 CAPRA 5

BANCI_SCOLARE

Elevii vor face grevă japoneză

Elevii din preuniversitar li se alătură profesorilor și studenților care acuză subfinanțarea învățământului și care cer alocarea a 6% din PIB pentru Educație.

Miercuri, 13 noiembrie, elevii se vor afla în grevă japoneză, urmând să poarte banderole albe pe braț. Acțiunea este anunțată de Consiliul Național al Elevilor. Filiala județeană a Consiliului vrea ca miercuri și elevii din Argeș să participe la greva japoneză.

Pe lângă alocarea a 6% din PIB pentru Educație, Consiliul Național al Elevilor mai cere dotarea corespunzătoare a unităților de învățământ, creșterea alocațiilor (alocația, neschimbată din anul 2009, se ridică la doar 42 de lei) și decontarea integrală a cheltuielilor de transport pentru elevii care fac naveta.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90