930×122 CAPRA 5

CONSTANTIN_NICOLESCU_UNIVERSITATEA_PITESTI_1

Nicolescu, primele declaraţii după condamnare

În săptămânala conferință de presă a instituției pe care o conduce, Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a făcut astăzi primele declaraţii după primirea deciziei Curţii de Apel București prin care a fost condamnat la închisoare cu executare (decizie care nu e, însă, definitivă).

„Eu unul merg mai departe. Decizia instanţei nu este definitivă, mai sunt căi de atac şi le vom folosi. Lupta continuă, iar eu stau pe câmpul de luptă. Sunt nevinovat, ştiu că totul a fost făcut perfect legal. Viaţa merge mai departe. Respect decizia instanţei, dar până la o decizie definitivă, la muncă! Cel mai mult mă doare faptul că familia mea, care este nevinovată, suferă mult din cauza mea”, a spus Constantin Nicolescu.

„Cert este că nu mă retrag nici de la Consiliul Judeţean, nici de la PSD. Partidul e viu, noi nu suntem nemuritori pe posturi, dar vreau să îmi fac treaba până la capăt”, a adăugat președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90