930×122 CAPRA 5

Ion.Cornel.Lazar

PC Argeş: „USL a luat măsurile corecte”

Ion Cornel Lazăr, preşedintele PC Argeş, consideră că Guvernul USL a luat în ultima vreme cele mai bune decizii pentru cetăţeni şi mediul de afaceri, iar acestea se vor reflecta în nivelul de trai al oamenilor.

„În ultima perioadă Guvernul Ponta a luat măsuri corecte şi necesare, care se vor reflecta cât de curând în nivelul de trai al unor largi categorii socio-profesionale. Astfel, vor creşte salariile pentru acele categorii care aveau nevoie. Salariul minim va creşte la 900 de lei, iar numărul beneficiarilor va fi de circa 800.000 la nivel naţional.

Pe de altă parte, anul acesta au fost indexate pensiile cu rata inflaţiei, iar la începutul lui 2014 vor creşte din nou, peste rata inflaţiei (inflaţie puţin peste 2%, în condiţiile unor măriri de pensii de aproape 4%). Peste 5.000.000 de români vor beneficia de această decizie.

Vor creşte salariile pentru medicii rezidenţi, profesorii debutanţi şi pentru alte categorii, în funcţie de acoperirea bugetară. La nivel naţional sunt zeci de mii de beneficiari.

Guvernul ia în calcul şi reducerea CAS, de la mijlocul anului 2014, pentru a avea efect de multiplicare mai mare în economie. Beneficiare vor fi toate firmele din România! Să nu se uite de TVA redus și de faptul că se menține nivelul cotei unice, măsuri care vizează aproape toţi cetăţenii ţării, dar şi agenţii economici”, afirmă Ion Cornel Lazăr.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3