pizzeria sapori  930 122

MARIEAN_NEACSU

Mariean Neacşu, „detectiv” de preţuri!

În urmă cu ceva vreme, consilierul local Mariean Neacşu, de la PP-DD, făcea o analiză comparativă a preţurilor la produsele alimentare din pieţele Piteștiului şi sesizări privind diverse nereguli depistate de el „pe teren”. Un demers similar face acum Mariean Neacşu şi în cazul preţurilor unor analize medicale.

Neacşu a vrut să îşi facă recent un set de analize medicale, aşa că a început să „colinde” pe la clinicile private din Piteşti pentru a vedea unde există cele mai bune tarife, dar şi cele mai bune practici. A constatat că sunt diferenţe uriaşe între costul analizelor efectuate la o clinică faţă de o alta.

„M-am dus la Dr. Luca şi 6 analize mă costau 100 de lei. La Medas, în Centru, aceleaşi 6 analize mă costau 48,5 lei! Mai puţin de jumătate, așadar! Înţeleg că sunt clinici private, dar, oare, chiar nu există niciun control privind aceste tarife pentru investigaţii?”, ne-a declarat, revoltat, consilierul local.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90