930×122 CAPRA 5

calorifer99

Termo Calor a trecut la executarea silită a rău-platnicilor

SC Termo Calor Confort SA Piteşti nu mai tolerează rău-platnicii. Deja a început procedurile pentru recuperarea debitelor de la restanţieri, prin executare silită.

Deocamdată, societatea a predat 40 de sentinţe comerciale pronunţate de Judecătoria Piteşti în vederea recuperării în totalitate a sumelor înscrise în acestea, reprezentând contravaloarea debitelor restante, penalităţi de întârziere sau cheltuieli de judecată.

„Îi îndemnăm şi pe ceilalţi cetăţeni, dar şi asociaţiile care au datorii să procedeze la plata sumelor restante. În caz contrar, îi vom acţiona în judecată şi vom parcurge toate etapele pentru executarea lor silită”, avertizează Sorin Apostoliceanu, economist şef al societăţii de termoficare.

Cele 40 de sentinţe vizează atât cetăţeni, cât şi asociaţii de proprietari şi firme din Piteşti şi alte zone ale judeţului în care Termo Calor livrează agent termic pentru încălzire şi apă caldă. Asociaţiile „în culpă” sunt „Alfa” din Fraţii Goleşti, „Balada” din Găvana, „Maria A1” din Găvana, 470 din Tudor Vladimirescu, „Steaua de mare” din Nicolae Bălcescu, „CITIU P24” din Exerciţiu, „B” din Prundu, „PS6A” din Teilor, „Răcnetul Carpaţilor” de pe strada Gârlei, „Daria” din Trivale, „Cuza Vodă 52” din Craiovei, „Elim” de pe aleea Oituz, „Mara” din Mărăcineni, „Nord F5b” de pe Nicolae Bălcescu, „Camelia” din Găvana şi „Argeş” din Trivale.

Valoarea totală a datoriilor pe care Termo Calor le are de recuperat este de peste 3,5 milioane de lei.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3