EcoMoto 930×122

glisiera_autostrada

Bulibăşeală generală în privinţa autostrăzii Piteşti-Sibiu!

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că unul dintre cele mai importante proiecte pentru judeţul Argeş va fi realizat. Declaraţia sa pică bine pentru judeţ, doar că diferă de opiniile altor lideri de la nivel central şi nu numai.

Dragnea a spus că vor exista atât o autostradă Sibiu-Braşov-Bacău, cât şi una între Sibiu şi Piteşti, menţionând că este posibil, în opinia sa, ca cea dintre Sibiu şi Braşov să fie construită prima.

Într-o intervenţie anterioară, ministrul Marilor Proiecte, Dan Şova, afirma că a fost înţeles greşit cum că nu s-ar face autostrada Piteşti-Sibiu, menţionând chiar că autostrăzile Piteşti-Sibiu şi Sibiu-Braşov ar urma să se construiască în acelaşi timp, spre deosebire de ce spune acum Dragnea.

Şi ca lucrurile să fie cât mai ambigue cu putinţă, deputatul de Argeş al PSD Mircea Drăghici preciza acum câteva zile că Piteşti-Sibiu ar urma să fie, de fapt, drum expres, pentru ca ulterior, dacă se poate, să fie transformat în autostradă. Argeşenii ce şi pe cine să mai creadă?!

Invitat în emisiunea „După 20 de ani” de la PRO TV, vicepremierul a declarat, răspunzând unei întrebări, că va exista atât o autostradă de la Sibiu la Braşov, care va ajunge până la urmă la Bacău, cât şi una de la Sibiu la Piteşti. „Nu se fac în acelaşi timp”, a precizat Liviu Dragnea. Întrebat care dintre cele două va fi construită prima, vicepremierul a răspuns că acest lucru va fi anunţat, fiind reglementat într-un „master-plan”.

„Este posibil ca prima să fie Sibiu-Braşov. Este posibil. Nu vă poate da nimeni un răspuns acum, pentru că aceste lucruri se negociază şi cu Comisia Europeană, pentru că este vorba despre traseele de transport european. Este o anumită parte din Europa care doreşte ca prima să înceapă Sibiu-Piteşti şi există şi o altă părere, ca prima să fie Sibiu-Braşov”, a declarat vicepremierul. Chestionat asupra opiniei sale, Liviu Dragnea a răspuns: „A mea ar fi Sibiu-Braşov. Nu ştiu cât va conta”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90