pizzeria sapori  930 122

urs

Un urs a dat iama într-o turmă de oi!

În ultimii ani, urşii au fost responsabili de mai multe atacuri asupra unor gospodării din Argeş. Cel mai recent atac s-a produs în noaptea de 17 spre 18 noiembrie la marginea Câmpulungului.

Ursul a atacat o turmă de 8 oi, 7 dintre ele fiind ucise. A fost anunţat medicul veterinar zonal din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş, care s-a deplasat la locul incidentului şi a constatat prezenţa unor resturi din animalele ucise şi a dispus îngroparea acestora prin grija proprietarului.

„Facem menţiunea că animalele erau cazate într-un ţarc la marginea pădurii, şi nu erau asigurate condiţiile de bunăstare şi de securitate. De asemenea, animalele nu erau identificate şi înregistrate în Baza Naţională de Date, conform normelor sanitare veterinare”, anunţă Direcţia Sanitar Veterinară Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90