pizzeria sapori  930 122

Prefectul, sigur că va tăia panglica la şantierul autostrăzii Piteşti-Sibiu!

Prefectul de Argeș Cristian Soare a spus astăzi, mai în glumă, mai în serios, că este sigur că în 2016 va tăia panglica de inaugurare a şantierului de construire a autostrăzii Piteşti-Sibiu. Soare este convins că proiectul va fi realizat, în ciuda informaţiilor contradictorii care au apărut în ultima vreme pe acest subiect.

„Cel mai mare volum de trafic de mărfuri se realizează pe ruta Piteşti-Râmnicu Vâlcea-Sibiu. Este, deci, vitală realizarea unei autostrăzi pe acest tronson. Până în anul 2020 acest tronson va fi gata.

Mă bucur că miniştrii Dan Şova şi Liviu Dragnea au lămurit problema şi au spus că tronsonul Piteşti-Sibiu va fi realizat! Săptămâna viitoare voi avea o întâlnire cu domnul Jerome Olive, managerul de la Dacia, dar şi cu viitoarea conducere a uzinei, ca să le mulțumesc pentru ce au făcut pentru judeţ şi ca să le dau vestea că autostrada Piteşti-Sibiu va fi realizată”, a declarat astăzi prefectul Cristian Soare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Liviu spune:

    Ar trebui sa se lupte mai mult autoritatile din Arges pentru autostrada Pitesti-Sibiu,inseamna mult pentru economia din Arges si a Romaniei.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3