930 x122 grota rece

partidul-conservator

PC Argeș își asumă atingerea pragului electoral stabilit la Centru

Filiala PC Argeș, condusă de Ion Cornel Lazăr, consideră perfect legitimă decizia Consiliului Național al Partidului Conservator de înlocuire a președinților de filiale care ar obține mai puțin de 5% la alegerile europarlamentare de anul viitor.

„Sâmbătă, 16 noiembrie, a avut loc Consiliul Naţional al Partidului Conservator. Cu această ocazie s-a reconfirmat oficial candidatura independentă la alegerile europarlamentare, propunându-se atingerea unui scor de 9%. Mai mult, preşedinţii de filială care nu vor obţine la nivel judeţean un scor mai mare de 5% vor fi înlocuiţi. Este vorba de un principiu corect, respectiv autoritate totală, răspundere totală. Nu poţi să obţii rezultate proaste, dar să spui că e vina altora”, scrie într-un comunicat de presă al PC Argeș.

„În ceea ce priveşte Partidul Conservator filiala Argeş, vom face tot ce ne va sta în puteri pentru a atinge obiectivele stabilite de conducerea centrală a partidului. Avem organizaţii stabile şi puternice în multe localităţi, avem aleşi locali şi preşedinţi de organizaţii capabili să îşi asume responsabilităţi şi să le ducă la îndeplinire și avem logistica şi resursa umană necesare pentru a face faţă cu succes încercării electorale de anul viitor”, precizează conservatorii argeșeni.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90