EcoMoto 930×122

STRANGERE_DE_GUNOAIE_4

Plăteşti mai puţin dacă selectezi deşeurile!

Gabriel Moiceanu, directorul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Servsal Argeş (A.D.I.), a anunţat astăzi că în unele zone din județ vor fi două tarife pentru populaţie în ceea ce priveşte colectarea deşeurilor. Noile tarife ar urma să intre în vigoare în 2014.

Astfel, cetăţenii care vor selecta deşeurile vor plăti un tarif mai mic, iar cei care le vor pune de-a valma vor plăti mai mult. Diferenţa dintre cele două tarife va fi de circa 30%. Un sistem similar li se aplică acum firmelor din judeţ. Zonele vizate pentru acest proiect de tarifare sunt sudul judeţului şi Curtea de Argeş (plus localităţile limitrofe).

În acest fel se încearcă creşterea gradului de colectare selectivă a deşeurilor, proces care să ducă la evitarea de penalităţi (conform cerinţelor europene în materie).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3