930×122 CAPRA 5

euro-bani-publimedia-shutterstock

A câștigat 90.000 de euro la păcănele!

Un bărbat din București, în vârstă de 40 de ani, a jucat într-o agenție Stanleybet la aparatele de tip slot-machine și a câștigat luni premiul Mega Jackpot, în valoare de 392.996 de lei, anunță Mediafax.

Bucureșteanul este agent imobiliar, iar o parte din timpul liber și-l petrece la agenția respectivă. Potrivit Mediafax, a visat să fie unul dintre câștigătorii Mega Jackpot, dar nu credea că acest lucru se va întâmpla prea curând, mai ales că nu se consideră un om norocos. Norocul i-a ieșit în cale luni seara, la numai două ore după ce a intrat în agenție. A jucat aproximativ 300 de lei, pe care i-a multiplicat de mai bine de o mie de ori.

Bărbatul știe deja ce va face cu banii: îi va investi în terenuri agricole. Cu toate că a câștigat echivalentul a 90.000 de euro în doar câteva ore, bucureșteanul este sigur că nu se va schimba. „Un astfel de câștig îți îmbunătățește viața, dar nu trebuie să te schimbe”, spune el pentru Mediafax. Obiectivul său este să folosească acești bani într-un mod prin care să-i poată oferi un viitor mai bun fetiței sale, în vârstă de 4 ani.

Conform Mediafax, câștigătorul va intra în posesia premiului mâine, 21 noiembrie. Acesta va primi valiza cu cei 392.996 de lei de la campionul mondial la skandenberg și ambasadorul Mega Jackpot Ion “IRON” Oncescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3