Donaris 930 x 122

Argeşul nu renunţă la Finanţele Publice

Constantin Polexe, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a spus astăzi că procesul de descentralizare iniţiat de USL este unul binevenit, dar care trebuie continuat. Polexe afirmă că autorităţile locale şi judeţene vor face demersuri pentru a prelua şi alte atribuţii.

Polexe declară că este nevoie ca procesul de descentralizare să continue, iar la judeţe să ajungă şi alte instituţii şi atribuţii.

„Acesta este doar începutul. Trebuie ca şi alte instituţii să vină la Consiliul Judeţean, să revină în judeţ. Şi mă refer aici în primul rând la Finanţe. Nu ne subordonăm nimănui, cu atât mai puţin Prahovei! Fiecare ştie ce potenţial are, fiecare judeţ cunoaşte cel mai bine ce e de făcut. Sperăm ca Finanţele Publice să revină la noi în judeţ cât mai repede!”, spune Constantin Polexe.

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • vocea strazii spune:

    vax albina ………………s-o crezi tu ca asa se va intampla

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90