New Profesional Consult 930 x 122

Mai pierde Argeşul încă o instituţie?

Dan Manu, preşedintele comisiei pentru sănătate a Consiliului Judeţean Argeș, a anunţat astăzi că există riscul ca reşedinţa regională a unei importante structuri să fie mutată din judeţul nostru în… Prahova!

„De ani buni, regionala Sud Muntenia pentru SMURD este în Piteşti. Există informaţii că ar urma să se mute în Ploieşti. Nu ştiu dacă se va întâmpla aşa, dar se vorbeşte, se discută…

Pentru mine contează, însă, ca în Argeş să fie construit un spital regional, pentru că acesta ar însemna un nivel mai ridicat de competenţă, aparatură mai performantă… Altfel, dacă un asemenea spital se face în Ploieşti ne-am putea trezi că pacienţii care nu pot fi trataţi în Argeş vor fi trimişi mai întâi la spitalul regional din Ploieşti şi abia apoi ar putea ajunge la Bucureşti, de exemplu”, a afirmat consilierul judeţean Dan Manu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3