Donaris 930 x 122

primaria_pitesti_nou

EXCLUSIV! Noi contravenţii în Piteşti! Sunt vizați și iubitorii de animale!

Consiliul Local Piteşti va dezbate joia viitoare un proiect de hotărâre în care se prevede introducerea unor noi contravenţii. Va fi stabilit şi cuantumul amenzilor pentru contravenţiile respective, Primăria propunând deja un anumit nivel al acestora.

Iată noile contravenții:

1.„Se interzice construirea de adăposturi improvizate, creşterea şi hrănirea animalelor în incinta scărilor blocurilor de locuinţe, în zona de siguranţă şi pe spaţiile verzi din jurul blocurilor de locuinţe sau în alte locuri aparţinând domeniului public”.

2.„Cetăţenii au obligaţia să nu arunce ambalajele provenite de la produse alimentare sau nealimentare, resturi de ţigări, coji de seminţe sau altele asemenea, decât în locurile special amenajate”.

3.„Exercitarea activităţii de comerţ sau prestări servicii pe domeniul public fără a deţine acordul autorităţilor administraţiei publice locale, precum şi depozitarea şi expunerea spre vânzare a produselor agroalimentare în afara spaţiilor comerciale sunt interzise”.

Conform propunerii Primăriei, amenzile pentru faptele de mai sus pleacă de la 200 de lei şi pot ajunge la 500 de lei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90