EcoMoto 930×122

Vezi care sunt cele mai tari filme aşteptate în 2014!

Anul 2013 s-a dovedit a fi unul prolific din punct de vedere cinematografic, în ciuda crizei economice de la nivel mondial. Nici anul 2014 nu se anunţă mai prejos. În cele ce urmează vă propunem câteva dintre cele mai tari filme a căror apariţie este programată pentru anul viitor.

300: Rise of an Empire – premieră pe 07.03.2014

La opt ani de la apariţia producţiei 300, care prezintă lupta de la Termopile dintre greci şi persani, avem de-a face cu un fel de remake. De data aceasta filmul redă confruntarea navală istorică de la Salamina, în cadrul căreia armata persană îşi apără independenţa. Efectele speciale se anunţă interesante şi probabil că va fi una dintre producţiile cele mai atractive pentru pasionaţii de filme istorice.

The Expendables 3 – premieră pe 22.08.2014

Eroii filmelor de acţiune din urmă cu 10-20 de ani revin pe marile ecrane în The Expendables 3. Te vei reîntâlni cu Sylvester Stallone, Jason Statham, Mel Gibson, Wesley Snipes, Mickey Rourke şi Jackie Chan, însă povestea este oarecum diferită de data aceasta. Interpretat de Gibson, Conrad Sonebanks vrea să elimine grupul Eroi de Sacrificiu după atentatul lui Barney (Stallone) la adresa vieţii sale. Practic, veteranii se vor confrunta cu o mini-armată de soldaţi care adoptă cele mai noi tehnologii şi tactici de luptă.

The Amazing Spider-Man 2 – premieră pe 02.05.2014

Fanii filmelor cu eroi au parte de un an bogat în producţii de acest gen, iar una dintre cele mai aşteptate este The Amazing Spider-Man 2. În cel de-al doilea film al noii francize Peter Parker este nevoit să se confrunte cu un nou personaj negativ, pe numele său de scenă Electro. Nu lipsesc, însă, momentele sentimentale, cum ar fi cele în care Peter află detalii despre familia sa, dar şi cele legate de relaţia pe care o are cu iubita sa Gwen.

Dumb and Dumber To – premieră pe 14.11.2014

Dumb and Dumber este, probabil, unul dintre cele mai cunoscute filme de comedie. La 20 de ani de la lansare, Jim Carrey şi Jeff Daniel revin pe marile ecrane în rolurile lui Lloyd şi Harry. De data aceasta povestea se centrează în jurul unei călătorii făcute de cei doi pentru identificarea unui copil pe care Harry l-a făcut fără să ştie. Filmul este încă în producţie, însă probabil că trebuie să ne aşteptăm la secvenţe pline de amuzament.

Need For Speed – premieră pe 14.03.2014

După Fast and Furious, o nouă serie de filme cu maşini bate la orizont: Need For Speed. Bazată cel puţin cu numele pe celebra serie omonimă de jocuri video, NFS prezintă povestea lui Tobey, care se înscrie într-o cursă ilegală de maşini ce se desfăşoară pe tot cuprinsul Statelor Unite ale Americii. El trebuie, însă, nu doar să fie cel mai rapid în aceste curse, ci şi să scape cu viaţă de oamenii fostului său asociat, care încearcă să-l elimine prin metode neortodoxe.

Guardians of the Galaxy – premieră pe 01.08.2014

Guardians of the Galaxy este o combinaţie între filmele SF şi producţiile cu eroi care se desfăşoară în secolul 31. La vremea respectivă mai multe creaturi ciudate atacă galaxia, iar speranţele rasei umane se leagă de un grup de luptători cu puteri supraomeneşti al cărui lider este Star-Lord. În mod mai puţin obişnuit pentru astfel de producţii, filmul nu beneficiază de prezenţa unor actori celebri.

X-Men: Days of Future Past – premieră pe 23.05.2014

Seria X-Men face un pas în trecut şi prezintă povestea vieţii lui Magneto, care a devenit un mutant telekinetic printr-o serie de împrejurări mai puţin faste: familia sa a fost ucisă de nazişti, astfel că s-a aliat cu Charles Xavier pentru a se răzbuna. Patrick Stewart face parte din nou din producţie, la fel ca şi Ian McKellen, însă amândoi au fost întineriţi prin intermediul efectelor speciale, pentru a corespunde mai mult cu acţiunea din film.

The Hobbit: There and Back Again – premieră pe 19.12.2014

A treia parte a trilogiei The Hobbit poartă numele There and Back Again şi va prezenta modul în care Bilbo îi va ajuta pe gnomi să pună mâna pe aurul aflat acum în posesia dragonului Smaug. Bineînţeles, în momentele critice vor fi ajutaţi de Gandalf. Trilogia este o adaptare a cărţii cu acelaşi nume scrisă de J.R.R. Tolken şi vine la aproximativ un deceniu după o altă trilogie celebră, The Lord of the Rings.

Edge of Tomorrow – premieră pe 30.05.2014

Edge of Tomorrow este un film SF care îl are în rolul principal pe Tom Cruise. Scenariul de bază pare unul clasic: o rasă extraterestră atacă Pământul şi ameninţă omenirea cu distrugerea. Unul dintre soldaţii armatei globale create pentru a contracara atacul este Bill Cage, însă acesta trece printr-o serie de evenimente SF: este trimis în luptă, e ucis după un contact cu un extraterestru şi apoi se trezeşte dimineaţa, când este trimis din nou în luptă. Totul pare să fie o buclă de timp.

Transformers: Age of Extinction – premieră pe 27.06.2014

Transformers: Age of Extinction reprezintă continuarea predecesorului Transformers: Dark of the Moon, în care un grup de cercetători sprijiniţi financiar de mai mulţi oameni de afaceri încearcă să forţeze tehnologia pentru a recrea Autobotii şi Deceptionii. Problemele se acutizează după ce Pământul devine din nou ameninţarea Transformerilor.

Sursa: Giz.ro

 

 

 

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3