Donaris 930 x 122

BALEA_LAC_ZAPADA_IN_OCTOMBRIE

Pregătiți-vă căciulile și hainele de iarnă! La munte s-a pus strat de zăpadă!

În „avanpremieră” la ninsorile care sunt prognozate pentru săptămâna viitoare în mai toată țara, în zona de munte s-a pus deja strat de zăpadă.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, la această oră la peste 2.000 de metri altitudine temperatura aerului este negativă: minus 1 grad. Mai exact în Munții Făgăraș, la Bâlea Lac, în județul Sibiu, la granița cu județul Argeș. La Bâlea Lac bate vântul, iar stratul de zăpadă măsoară 2 centimetri.

Amintim că vineri directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Ion Sandu, a anunţat că de luni, 25 noiembrie, vor exista condiţii pentru ninsori şi că este posibil să fie emis un cod galben, care ar urma să vizeze mai întâi nordul, centrul şi vestul ţării, iar apoi Oltenia şi restul zonei de sud. Referitor la răcirea vremii, meteorologii se aşteaptă ca în Bucureşti, de pildă, temperatura minimă să coboare joia viitoare până la -5 grade, în timp ce în depresiuni va fi şi mai rece, respectiv -10 grade.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90