Donaris 930 x 122

Se împodobește bradul de Crăciun și se deschide patinoarul!

Bradul de Crăciun a fost montat în centrul Piteștiului, iar astăzi lucrătorii municipalității îl împodobeau cu globuri uriașe și instalații electrice. Ca de obicei, locul ales pentru montarea bradului este Piața Primăriei, lângă statuia lui Mircea cel Bătrân.

Primăria încă nu a anunțat, dar, cel mai probabil, ca și anul trecut, aprinderea iluminatului public artificial pentru sărbătorile de iarnă în întreg Piteștiul, inclusiv a instalațiilor electrice din bradul de Crăciun, va avea loc pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României. Acum un an evenimentul a fost marcat și printr-un foc de artificii.

Tot în Piața Primăriei, în locul obișnuit (pe platoul de lângă Teatrul „Alexandru Davila”), se deschide și patinoarul artificial. Patinoarul urmează să fie deschis zilnic, după următorul program: de luni până vineri – între orele 12 și 22, iar sâmbătă și duminică și în zilele de sărbătoare – între orele 10 și 22. Costul unui bilet va fi de 15 lei de persoană pentru o oră. (Foto: 1 decembrie 2012, aprinderea iluminatului public artificial pentru sărbătorile de iarnă în Piața Primăriei Pitești)

Eurial 555 x222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3