New Profesional Consult 930 x 122

calorifer99

Din cauza condiţiilor impuse de Guvern, mii de piteşteni nu primesc ajutor de încălzire

Conducerea SC Termo Calor Confort SA Piteşti a primit numeroase cereri pentru acordarea ajutorului de încălzire în iarna 2013-2014. Faţă de alţi ani, însă, numărul solicitărilor este aproape la jumătate.

În ceea ce priveşte cererile pentru ajutoarele de căldură în sistem centralizat, numărul acestora se ridică în prezent la 3.400.

„Nu va mai creşte foarte mult acest număr, cine a avut de cerut ajutor a cam cerut”, precizează pentru ePitești Sorin Apostoliceanu, de la societatea de termoficare. Numărul beneficiarilor a fost redus faţă de alţi ani şi de condiţiile mai stricte impuse de Guvern. De exemplu, în iernile trecute nu puteau primi ajutor de încălzire persoanele care deţineau maşini cu o capacitate cilindrică mai mare de 1.600 de cmc. În prezent, nu mai beneficiezi de ajutor dacă deţii o maşină care este mai nouă de 10 ani.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3