EcoMoto 930×122

PREFECTUL_SOARE

Prefectul Soare, mândru foc! „Am bătut Prahova la încă un capitol”

Prefectul Cristian Soare a anunţat astăzi că judeţul Argeş ocupă o poziţie fruntaşă într-un clasament naţional, situându-se în faţa Prahovei, cu care este în competiţie pentru stabilirea capitalei de regiune. „Am mai bătut Prahova la încă un capitol, nu doar la cel economic!”, a spus prefectul. Deocamdată, însă, instituţiile tot „migrează” către Ploieşti…

Autorităţile centrale au realizat o evaluare a tuturor serviciilor de permise auto din ţară, cel din Argeş fiind clasat pe locul 4 la nivel naţional ca urmare a indicatorilor atinşi. Înaintea judeţului nostru s-au mai clasat doar Bucureştiul, Clujul şi Iaşiul.

În perioada ianuarie-septembrie 2013, Serviciul Permise Auto Argeş a eliberat 15.957 de permise auto şi 16.334 de cărţi de înmatriculare a autovehiculelor. Au fost testaţi la proba teoretică 17.836 de aspiranţi la permisul de conducere categoria B, fiind organizate şi 9.653 de examinări practice. Pe de altă parte, 6 ofiţeri din Argeş au fost atestaţi să examineze candidaţi (doar 32 la nivel naţional au primit acest drept în cursul anului curent). În acest fel autorităţile din judeţ extimează că timpul de examinare auto va fi redus în Argeş la doar o săptămână.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90