Donaris 930 x 122

În sfârşit! În Bascov se întâmplă ce se aştepta de ani de zile!

Primarul comunei argeșene Bascov, Gheorghe Stancu, a anunţat astăzi la Prefectură că în 2014 va demara un proiect foarte important pentru comunitatea pe care o conduce.

Este vorba de amenajarea de trotuare de-a lungul drumurilor naţionale care tranzitează localitatea, proiectul având o valoare de peste 2 milioane de euro.

„Vor fi 4 km de trotuare de-a lungul drumului naţional spre Curtea de Argeş, pe un sens, până la Dobrogostea, şi alţi 6,5 km pe drumul spre Vâlcea, până la unitatea militară de la Valea Ursului, pe partea stângă. Trotuarele vor avea 1,80 m lăţime, din care 40 de centimetri sunt prevăzuţi pentru piste de biciclete. În primăvară demarăm proiectul şi sperăm ca în 8 luni să îl terminăm”, a precizat edilul.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3