Eurial 930 x 122

accident

EXCLUSIV! ÎN AVIONUL MORŢII DIN APUSENI ERAU ŞI DOI PITEŞTENI!

În avionul care s-a prăbuşit ieri în munţii Apuseni se aflau şi doi bărbaţi originari din Piteşti.

Citiți și: Tragedie: Soția unui pompier a murit în urma unui accident cumplit

Este vorba de medicul Valentin Calu şi de copilotul Răzvan Petrescu.

Calu este specialist în chirurgie generală şi toracică, doctor în ştiinţe medicale, director adjunct şi purtător de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală. A absolvit cursurile Facultăţii de Medicină „Carol Davila” din Bucureşti. Al doilea supravieţuitor din Piteşti este copilotul Răzvan Petrescu. Acesta a terminat Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” din Piteşti şi era instructor la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă.

Citiți și: Exclusiv. Au apărut imaginile. Accident LIVE, BMW-ul Poliției, zob!

Medicul Valentin Calu are mai multe mărci traumatice și o fractură de corp vertebral și se află în stare de șoc, potrivit directorului medical al Spitalului Elias, Dana Safta. Copilotul Răzvan Petrescu este într-o stare și mai gravă. Conform Mediafax, care citează surse SMURD, Petrescu se află în stare critică, suferind un şoc hipovolemic din cauza pierderii masive de sânge. Ambii sunt internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca.

În urma prăbușirii avionului cunoscutul pilot Adrian Iovan și un medic rezident (o tânără femeie) au decedat. Avionul efectua o cursă București-Oradea și retur în vederea prelevării de organe pentru un transplant. (Foto: B1 TV)

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 CAPRA 3