New Profesional Consult 930 x 122

alianta electorala psd-unpr-pc

ALIANȚA ELECTORALĂ PSD-UNPR-PC A DEPUS LISTA DE CANDIDAȚI

Prima formațiune politică a cărei listă de candidați pentru alegerile europarlamentare a fost înregistrată oficial este Alianța electorală PSD-UNPR-PC.

Lista a fost depusă astăzi la Biroul Electoral Central de la Sala Palatului din București, în prezența liderilor celor trei partide componente, Victor Ponta, Gabriel Oprea și Daniel Constantin. Primul loc pe listă este ocupat de Corina Crețu (PSD). Urmează, în ordine, Ecaterina Andronescu (PSD), Cătălin Ivan (PSD), Dan Nica (PSD), Damian Drăghici (UNPR), Maria Grapini (PC), Daciana Sârbu (PSD), Ioan Mircea Pașcu (PSD), Viorica Dăncilă (PSD), Sorin Moisă (PSD), Victor Boștinaru (PSD), Claudiu Ciprian Tănăsescu (PSD) și Claudia Țapardel, toți cei 13 fiind considerați eligibili (precizăm că România va avea 32 de reprezentanți în Parlamentul European). Pe listă, dar pe un loc neeligibil, se află și argeșeanca Maria Gabriela Zoană. Alianța mizează pe un scor de minim 35%.

Termenul limită pentru depunerea de către formațiunile politice a listelor de candidați pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 25 mai este 26 martie, ora 24.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90