Eurial 930 x 122

baschet

bcm_pitesti_start

FINAL DE SEZON PENTRU BCM U. SUPORTERII APLAUDĂ ECHIPA!

BCM U Pitești a încheiat aseară sezonul baschetbalistic. Unul bun, cu o prezență în play-off-ul Ligii Naționale și cu o alta în careul final de patru al Cupei României.

Citiți și: Pitești: Tânăr surprins în timp ce executa manevre periculoase în trafic

„A fost un sezon reușit, în care ne-am atins obiectivele.”, este mesajul pe care echipa îl transmite pe contul de socializare al clubului. De aceeași părere sunt și suporterii. „Felicitări echipei!!! Au avut un sezon reușit, cu jucători extrem de valoroși, care și-au dat sufletul pe teren și care, indiferent de rezultat, au luptat până la capăt!!! O echipă cu multe realizări frumoase!!! Felicitări încă o dată!!! Bravo, BCM U Pitești!”, scrie o fană a echipei. „Felicitări!!! A fost frumos, am trăit toate meciurile la intensitate maximă!!! Sper ca din actualul lot să rămână cât mai mulți jucători și la anul!!!”, spune un suporter al elevilor lui Hristu Șapera.

Amintim că ieri seară BCM U a ieșit din play-off, în urma eșecului suferit pe teren propriu în fața mureșenilor de la BC. Aceștia din urmă s-au calificat în semifinalele Ligii Naționale, obținând victoria în 3 dintre cele 4 meciuri disputate cu baschetbaliștii piteșteni.

Citiți și: Poliție în Pitești, pe autostradă și un drum național! Ce se întâmplă

Kaia 555×222
570 X 90 POSADA 3