Donaris 930 x 122

Arges

mici

ARGEȘENII CARE AU FĂCUT GRĂTAR ÎN LOCURI NEAMENAJATE, IERTAȚI ȘI DE ACEASTĂ DATĂ

Deși a trecut ceva vreme de la intrarea în vigoare a legii picnicului, autoritățile din Argeș au fost și de această dată indulgente cu cei prinși că au încălcat legea.

Citiți și: Rămâi perplex ce face tânărul prefect de Argeș la doar 28 de ani

În urma acțiunilor desfășurate în teren în mini-vacanța 1-4 mai comisarii de la Garda județeană de Mediu și jandarmii nu au dat nicio amendă. Doar două avertismente. Tot atât de adevărat este că în Argeș nu prea există locuri amenajate pentru picnic. Astfel, au scăpat ieftin și persoanele care făceau grătar în apropierea lizierii pădurii în locuri neamenajate special pentru picnic din zonele Voinea, Rucăr-Dâmbovicioara și cabana Brusturet. La cererea comisarilor de mediu și a jandarmilor, persoanele respective au renunțat la a mai face grătar și s-au retras din zonă. Potrivit legii, cine face grătar în alte locuri decât cele special amenajate în acest sens sau care lasă gunoaie în urma lui este amendat cu sume între 100 și 5.000 de lei.

În mini-vacanța de la începutul lunii comisarii de mediu și jandarmii argeșeni au făcut controale pe Transfăgărășan și în zonele Curtea de Argeș, Albeștii de Argeș, Corbeni, Arefu, Câmpulung Muscel, Voina, Lerești, Dragoslavele, Rucăr, Dâmbovicioara, Mălureni-Brăduleț și Domnești-Nucșoara.

Citiți și: Inspectoratul Școlar transmite cifrele momentului. Situația din Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3