930 x122 grota rece

Pitesti

DECEMBRIE_ARTIFICII

ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PITEȘTENI: VOM AVEA REVELION ÎN PIAŢA PRIMĂRIEI

După ce a anunţat astăzi că va fi respectată tradiţia privind oferirea de sarmale în a doua zi de Crăciun, viceprimarul municipiului Piteşti Cornel Ionică a declarat că vor fi organizate evenimente şi de Revelion, chiar dacă primarul Tudor Pendiuc va absenta din cauza problemelor sale penale.

Citiți și: Polițiștii au luat la ochi tinerii cu mașini tunate! S-au pus pe ei!

Nu vor lipsi şampania de la miezul nopţii, spectacolul în aer liber (încă sunt în derulare procedurile de achiziţie publică pentru selectarea formaţiilor care vor susţine recitaluri), focul de artificii şi, dacă vor fi cereri, cununiile oficiate tradițional în noaptea de la cumpăna dintre ani. Până acum, însă, niciun cuplu nu a făcut cerere oficială pentru a se cununa în noaptea de Revelion. Totuşi, a precizat Ionică, cei care doresc acest lucru pot să se înscrie şi să depună actele necesare la Casa Căsătoriilor, dar nu mai târziu de 19 decembrie.

Pe 19 decembrie va fi deschis şi Orăşelul Copiilor, pe platoul de lângă stadionul „Nicolae Dobrin” din Trivale, iar în holul Primăriei Piteşti a fost montat un brad sub care vor fi primiţi colindătorii. Grupurile de colindători trebuie să se programeze mai întâi la Biroul de Relaţii cu Cetăţenii.

Citiți și: Deja se întâmplă în Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90